foto

Dušan Brodanský

  • nar. 21.10.1938 (82 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1988 Chlapská dovolenka (TV film)
1983 Medik (TV film)
1982 Chuť vody (TV film)
Pražská terčovnica (TV film)
Za humny je drak
1981 Katera (TV film)
Malé zlaté slnko (TV film)
1980 Citová výchova jednej Dáše
1979 Choď a nelúč sa
Mišo (TV film)
Rosný bod (TV film)
Uzlíky nádeje (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
1978 Krutá ľúbosť
Stopař
1977 Vianočné oblátky (TV film)
1976 Stratená dolina
Sváko Ragan (TV film)
Terezu bych kvůli žádné holce neopustil
1975 Pacho, hybský zbojník
Z chlapčeka vojak (TV film)
1974 Trofej neznámeho strelca
1973 Jano
Javorová fujarka (TV film)
1972 Letokruhy
Šaty (TV film)
1971 Claim na Hluchém potoku
Metráček
Poslední výstřel Davida Sandela
1970 Kaňon samé zlato
Rozsudek
Růženko, spíte sama? (TV film)
1965 Sázka
Zvony pre bosých
1964 Neobyčejná třída

TV seriály

1986 Safari (TV seriál)
Svadobná cesta (E13)
Korunný svedok (E12)
Safari (E11)
další epizody (13)
1978 Jedno malé sídlisko (TV seriál)
Škola (E07)
Dielňa (E06)
Škôlka (E05)
další epizody (7)
Nech žije deduško (TV seriál)
Blahostroj (E07)
Prekážky (E06)
Prípravy (E05)
další epizody (7)
1976 Muž, který nesmí zemřít (TV seriál)
Účtování (E05)
Msta (E04)
Intrika (E03)
další epizody (5)
1975 Leto s Katkou (TV seriál)
Svadba (E07)
Pohroma (E06)
Kúzelník (E05)
další epizody (7)
Slovácko sa nesúdí (TV seriál)
Medicína (S01E06)
1973 Bola raz jedna záhrada (TV seriál)
Nápad za milión (E13)
Poklad (E12)
Veľký hrdina (E11)
další epizody (13)
1972 Nikto nie je doma (TV seriál)
Prekvapenie (E15)
Velká cesta (E14)
Velký strach (E13)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky