foto

Patrice Melennec

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 I dva jsou rodina
2013 Zlatá klícka
2012 Comme des frères
O myšce a medvědovi
2009 Blanche maupas (TV film)
2004 Chepor, La
La visite
2002 L'abri des regards indiscrets, À
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
1999 Frère Irlandais, Le (TV film)
Le monde à l'envers
1998 Victor Schoelcher, l'abolition (TV film)
Vše pro lásku
1997 Le dernier été (TV film)
Les soeurs Soleil
L'Homme idéal
Markýza
1996 Guerre des moutons, La (TV film)
1992 Et demain... Hollywood
1991 Loulou Graffiti
1990 Le congrès (TV film)
Mister Frost
Promotion canapé
Uranus
1989 Čápi mají svojí hlavu
1988 48 hodin v Paříži
1986 Peau d'ange
Under the Cherry Moon
1985 Vive le fric
1984 Par où t'es rentré? On t'a pas vu sortir
Voleurs de la nuit, Les
1983 Adieu foulards
Otec & otec
Pauvre Eros (TV film)
Vražedné léto
1982 Allons voir si la rose (TV film)
On s'en fout... nous on s'aime
Qu'est-ce qui fait courir David ?
Ubožáci
1981 Noires sont les galaxies (TV film)
Signé Furax
1980 Engrenage
Haine
1947: La première crise de la IVº république (TV film)
1978 Jeden hot a druhý čehý
Trocadero bleu citron
Útěk
1977 Zvíře
1975 Ingenua, L'
L'Ingénu (TV film)
Mais où sont passées les jeunes filles en fleurs
Růžové poupě
1974 Segreto, Il

TV seriály

2006 Pátrací oddělení (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
H (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
Jamais 2 sans toi (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
1995 François Kléber (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
Quatre pour un loyer (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1986 Espionne et tais-toi (TV seriál)
1985 Bargeot, Les (TV seriál)
1982 Maupas, Les (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
Dickie-roi (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Lune papa, La (TV seriál)
Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace