foto

Cady Huffman

  • nar. 2.2.1965 (55 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Trable o Vánocích
2013 Molly's Theory of Relativity
2010 Choose
Manažeři
2009 Dare
2007 Holka na hlídání
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2005 Romance a cigarety
2004 Billy's Dad Is a Fudge-Packer
1996 Space Marines
Vows of Deception (TV film)
1992 Hrdina proti své vůli

TV seriály

2019 Znovu 20 (TV seriál)
Merger, She Wrote (S06E06)
2017 Difficult People (TV seriál)
Criminal Minds (S03E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Návrat (S07E12)
2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Válka gangů (S07E04)
2015 Mistr amatér (TV seriál)
Rodiče (S01E02)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
A Few Words (S05E14)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Kontrolní komise (S03E19)
Long Way Home (S03E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Home Invasions (S13E14)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Dva týdny života (S02E21)
Zahraniční záležitost (S02E20)
2010 Submissions Only (TV seriál)
2007 Larry, kroť se (TV seriál) - a.z.
The N Word (S06E08) - a.z.
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
The Abominable Showman (E01)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
The Blind Date (S04E03)
Ben's Birthday Party (S04E02)
další epizody (4)
Frasier (TV seriál)
Zajížďka (S11E21)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cuba Libre (S02E16)
1997 Columbo (TV seriál)
Vražedné stopy (S10E11)
1995 Doupě (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Co by bylo, kdyby..., 2. (S03E24)
Co by bylo, kdyby..., 1. (S03E23)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2018 Broadway: The Next Generation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky