Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi budu znít celkem sentimentálně, ale mě se to líbilo. Připomnělo mi to všechno co mám na filmech ráda. Nebylo to nic násilného a ani nuceného a pro mě hlavní věc - neodcházela jsem z kina naštvaná, ani zmatená a dokonce ani smutná. Byla jsem po zhlédnutí tohoto filmu v pohodě a klidu, perfektně naladěna na nadcházející vánoční čas, který nemá ovšem nic společného s přeplněnými obchodními centry a násilnou komerční atmosférou, která se snaží lidem naznačit - "Hej běž už nakoupit ty dárky - vždyť je řííjen...". Nutno podotknout, že podobnost s Láskou nebeskou jsem postřehla. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chaotická snaha zkopírovat šablonku Lásky nebeské napojením příběhů, které tady možná mají i více prostoru, ale žádnou váhu a prakticky jediná zajímavá součást příběhu je Eleanořino hledání falešného přítele na letiště. Jinak to není ani moc vtipné, což je škoda, protože to má potenciál s opravdu solidním obsazením. Možná, kdybych se díval o Vánocích a měl vánoční náladu, asi bych šel s hodnocením o něco výše, ale tohle je taková ubohá vánoční romance s předvídatelností a příliš mnoho příběhy najednou. June Squibb kupodivu nejvtipnější... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to, kolik pro mě áčkových herců nacpali do tohoto filmu, je tahle vánoční dramedie hodně špatná. V podstatě se jedná o příběh jedné rozhárané rodiny, kde film začíná s několika příběhy, které pak spojí u kulatého stolu. Problém je, že mě ty jejich problémy nějak vůbec nezajímají. Vše ale má tendenci stemlovat ona vánoční atmosféra, která je sice fajn, ale už z podstaty věci z ní nelze být nadšený. Protivenství některých postav Vám nezlepší zapálenej svícen na vánočním stolci předstírající vánoční pohodu. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Clovek by ocekaval vanocni komedii, jenze ona je to spis dramaticka tragedie. Neuveritelne natahnuty uvod, kdy se nam snazi autori radobyvtipne predstavit celou familii proto, aby cely film vzapeti behem 20 minut skoncil. Nektere vtipy jsou prirozene, vetsina je jich vsak hodne na silu a clovek ma pocit, ze ho tvurci tahaji za nos.. Nic extra, co by clovek musel videt. Dobra byla akorat dejova linie s Eleanor a Joem.. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Film se původně jmenoval The Most Wonderful Time, během natáčení se název změnil na Let It Snow a až při post produkci byl vymyšlen konečný název Love The Coopers, přeložený do češtiny jako Trable o Vánocích. (hansel97)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2015 na filmovém festivalu v Austinu. (BMW12)

Reklama

Reklama