foto

Bridgett Newton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 B4TM
2013 Muž z oceli
Silver Bells
2006 Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon
2004 Greener
1994 Vraždy v Radiolandu

TV seriály

2016 Silicon Valley (TV seriál)
Terabity Bachmanity (S03E06)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v ledu (S11E20)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Death Becomes Her (S01E08)
2013 Firsts (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Dead and Alive (S03E02)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
When the Guns Come Out (S03E06)
2011 Dr. House (TV seriál)
Poslední pokušení (S07E19)
2010 Famílie (TV seriál)
2007 O.C. (TV seriál)
The My Two Dads (S04E09)
2002 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-One (S02E09)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
The Unusual Suspects (S04E08)
A Family Way (S04E05)
1998 Becker (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky