foto

Murray McArthur

  • nar. 4.5.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Viking Destiny
2009 Congregation of Ghosts, A
2008 Jak ukrást nevěstu
Summerhill (TV film)
2007 Poslední legie
2005 Friends and Crocodiles (TV film)
Univerzální uklízečka
2004 Hledání Země Nezemě
2002 Ella a její matky (TV film)
Falling Apart (TV film)
2001 Endgame
1998 Lidská bomba (TV film)
1994 Stanley's Dragon

TV seriály

2019 Pitching In (TV seriál)
2018 Watership Down (TV seriál)
The Siege (E04)
The Escape (E03)
The Raid (E02)
další epizody (4)
2017 Cizinka (TV seriál)
Splacené dluhy (S03E03)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Zlomený muž (S06E07)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Tvrdodomov (S05E08)
Pán času (TV seriál)
Dívka, která zemřela (S09E05)
2008 John Adams (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2006 Complete Guide to Parenting, The (TV seriál)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Francouzská finta (S03E01)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
2000 Burnside (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1997 Aquila (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Escape (S07E04)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace