foto

David Kajganich

  • nar. 15.11.1969 (47 let)
    Lorain, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Suspiria
To
2015 Oslněni sluncem
Pravdivý příběh
2009 Krvavý potok
2007 Invaze

TV seriály

2017 The Terror (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace