foto

David Kajganich

  • nar. 15.11.1969 (50 let)
    Lorain, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Suspiria
2015 Oslněni sluncem
Pravdivý příběh
2009 Krvavý potok
2007 Invaze

TV seriály

2018 The Terror (TV seriál)
Terror Camp Clear (S01E08)
Punished, as a Boy (S01E04)
Go for Broke (S01E01)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Suspiria

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Terror (TV seriál)
Into the Afterlife (S02E10)
Come and Get Me (S02E09)
My Sweet Boy (S02E08)
další epizody (10)
2018 The Terror (TV seriál)
We Are Gone (S01E10)
The C the C the Open C (S01E09)
Terror Camp Clear (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

  • tron (scenárista)