foto

John Daheim

  • nar. 22.6.1916
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • zem. 22.9.1991 (75 let)
    San Diego, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Stát se opicí
1979 Blízcí příbuzní
1976 Stříbrný blesk
1973 My Darling Daughters' Anniversary (TV film)
1972 Probe (TV film)
1971 Podporujte svého pistolníka!
1969 Change of Habit
Willie Boy
Ztracený muž
1968 P.J.
Podporujte svého šerifa!
Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Gunfight in Abilene
Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
Pan Fitzwilly
The Reluctant Astronaut
1966 Penelope
Souboj u El Diablo
The Silencers
1965 Do Not Disturb
Když do deště se dá
Shenandoah
That Funny Feeling
Von Ryanův Expres
1964 Advance to the Rear
He Rides Tall
Shock Treatment
Youngblood Hawke
1963 Nadšením bez sebe
Ošklivý Američan
Stalo se na světové výstavě
1960 O'Conner's Ocean (TV film)
Spartakus
1959 Night of the Quarter Moon
Westbound
1958 The Badlanders
The Lost Missile
1957 Bailout at 43,000
Noční přepadení
The Amazing Colossal Man
Vězeňský rock
1956 Johnny Concho
Star in the Dust
The Conqueror
Toward the Unknown
Ukradený vlak
1955 Headline Hunters
I Died a Thousand Times
Miluj mě nebo mě opusť
One Desire
Panther Girl of the Kongo
Soldier of Fortune
Square Jungle, The
1954 20 000 mil pod mořem
Naked Alibi
Sedm nevěst pro sedm bratrů
Taza, Son of Cochise
Yankee Pasha
1953 99 River Street
A Perilous Journey
Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
City of Bad Men
Seminole
The Man from the Alamo
1952 Colorado Sundown
Macao
Wild Horse Ambush
Zombies of the Stratosphere
1951 Abbott and Costello Meet the Invisible Man
Bedtime for Bonzo
Cizinci ve vlaku
His Kind of Woman
Meet Danny Wilson
South of Caliente
Spoilers of the Plains
The Racket
Up Front
1950 Backfire
Desperadoes of the West
Flying Disc Man from Mars
Kiss Tomorrow Goodbye
Redwood Forest Trail
Sunset in the West
Tam, kde ulice končí
Trigger, Jr.
1949 Champion
Federal Agents vs. Underworld, Inc.
Ghost of Zorro
Radar Patrol vs. Spy King
1948 G-Men Never Forget
Raw Deal
Sons of Adventure
The Babe Ruth Story
Whiplash
1947 Killer McCoy
Son of Zorro
The Trespasser
Trhovci
1946 Daughter of Don Q
Detour to Danger
Home in Oklahoma
The Crimson Ghost
Undercurrent
1945 Her Highness and the Bellboy
Jeep Herders
The Purple Monster Strikes
1944 Captain America
Haunted Harbor
Passage to Marseille
The Hairy Ape
The Tiger Woman
1943 G-men vs. the Black Dragon
Here Comes Kelly
Pistol Packin' Mama
Secret Service in Darkest Africa
The Kansan
The Masked Marvel
This Is the Army
1942 Broadway
Perils of Nyoka
Pýcha Yankeeů
Spy Smasher
Two Yanks in Trinidad
1940 Broadway Melodie 1940
It's a Date
The Fighting 69th
The Wildcat of Tucson
Two Girls on Broadway
1939 Cafe Society
Dancing Co-Ed
Sky Patrol
Stunt Pilot
They All Come Out

TV seriály

1978 Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Nichols (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Commando Cody: Sky Marshal of the Universe (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
The Abbott and Costello Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace