foto

Paul Thornley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 London Road
Mimoni
Vzmuž se
2014 Camera Trap
2012 Bídníci
Metamorphosis
Rozbitý svět
2007 Recovery (TV film)
2006 Viva Blackpool (TV film)
2003 Alibi pro vraha (TV film)

TV seriály

2019 Treadstone (TV seriál)
The Hades Awakening (E06)
2018 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Vzduch nadívaný sliby (S01E08)
2016 Koruna (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Třaskavá želatina (S01E06)
Otec Brown (TV seriál)
Hněv barona Samdi (S04E10)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Zachraň mě (S07E01)
2013 Big Bad World (TV seriál)
By Any Means (TV seriál)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2010 Já, William (TV seriál)
2009 Pohled na smrt (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Missing Link (S01E04)
Fairy Tales (TV seriál)
Mutual Friends (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Konec poplachu (S06E03)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Špatné zprávy (S07E02)
2003 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Lesní muž (S07E01)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky