Reklama

Reklama

Nancy je novinářka a je jí už přes třicet. I přes úsilí svých přátel, kteří ji dohazují stále nové známosti, je stále single a nemůže najít toho pravého. Pomalu už ztrácí naději, když na železničním nádraží potká Jacka, který také hledá lásku a přišel na domluvenou schůzku s neznámou dívkou Jessicou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

lamps 

všechny recenze uživatele

Svěží a inspirující příběh s libozvučným poselstvím, že lásku zkrátka nelze naplánovat a předběhnout. S výjimkou úvodních a dost otřesných deseti minut to krásně plynule odsýpá, neabsentuje cenná originalita a oba hlavní protagonisté předvádí v rámci žánru nadstandardní výkony. Je ale velká škoda, že civilní auru promyšleného autorského filmu narušuje jednak zbytečně vyzdvihovaný sexuální humor a hlavně nechci říci odfláklý, ale rozhodně zcela neosobitý a nechutně konvenční happyend, který navzdory ohromnému pozitivnímu náboji už prostě nemá šanci někoho emocionálně oslovit. Přesto spokojenost.... 70% ()

evanka 

všechny recenze uživatele

Oddechová romantika, která je sympatická v tom, že obě hlavní postavy jsou vlastně looseři, kteří nevědí co se sebou a se svým životem. Simon Pegg je zárukou kvality a humoru a dobře vybraná Lake Bell mu statečně sekunduje. Nechybí sladký předvídatelný happy end, který v téhle bláznivé komedii nevadí a ani neurazí. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně milá romantická komedie. Režisér Ben Palmer do nás sype vtipy už od začátku a díky tomu si lze hlavní hrdinku hned oblíbit, když má spoustu nevděčných vlastností. A jen co se na scénu dostaví Simon Pegg, tak film začne šlapat mnohem více a ukáže se, že to není jen obyčejná hrubozrnná komedie, ale že má v sobě mnohem více. Celý film stojí na postavách, kteří jsou sice sympatický, ale mají dost svých problému, díky kterým se jim všechno rozpadá pod rukama. Samotné vtipy jsou vtipné, protože v sobě mají i něco víc. Lake Bell je fakt sympatická postava, které přejete, aby se trochu víc snažila a uspěla. Pegg je zábavný od prvního momentu co je na scéně a v průběhu děje ukáže jak moc je emocionální. Ophelia Lovibond se mi moc líbila a zaujala mě. Rory Kinnear si pěkně užil svojí postavu a jeho scéna na záchodě nemá chybu. Hodně se mi líbily dialogové výměny, scéna v baru, závod, bowling a závěrečný běh za písně Here I Go Again. Man Up je moc fajn romantická komedie, která toho nabízí mnohem víc, než se zdá. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VŠECHNY ÚSPĚŠNÉ VZTAHY JSOU ZALOŽENY NA TOM, JESTLI MÁTE OBA DVA RÁDI ZÁBAVU NA ČERSTVÉM VZDUCHU…“ /// Rande na slepo, ve kterým válí ženská bez randícího obličeje a rozvedenej chlápek, co brečí pro bejvalku na hajzlíku. Filmařina, která sází na dialogy, páč je to ukecaný jako sviňa, dobrej slovní humor a trhlý postavy. Fóry vznikaj z kravin a celkem originální příběh nezkazí ani patetickej závěr. Bavil jsem se! Nepotřebuju, aby v romkom vystupovali jen „vosmičky“ a vejš. Navíc jsem vlastně stejně starej (no jo furt! tak skoro, no…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem romantik po čtyřicítce a volím si mezi 20ti letou triatlonistkou a pětatřicítkou. 2.) Thx za titule „UniCorn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vylez se svý ulity. Riskuj občas. Posiluj trochu stehna. Nebuď taková slušňačka. Uč se francouzsky. Víc vař. Pochop izraelsko-palestinský konflikt. Začni dnes žít." Moje mantry jsou trošku jiné a vlastně jsem ani nevěděl, že mám mantry, ale mě zachycení vznikajícího vztahu dvou cynických chytrolínů dost bavilo. Sice ne čtyřhvězdičkově, ale o tu čtvrtou hvězdu se postarala skvělá muzika. Jakmile jsem totiž na úvodní párty zaslechl Love Shack od nejlepší párty kapely světa B-52´s, tak mé uši zbystřily a mohly si tak vychutnat skvělou Where Is My Mind avšak nikoli od Pixies, ale v pianovém provedení Maxence Cyrin. A tu taneční šílenost, kterou předvedli Jack s Nancy na Reflex od Duran Duran si budu pamatovat asi hodně dlouho. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Film, který sleduje Nancy (Lake Bell) v tv na začátku filmu, je Mlčení jehňátek (1991). Na film Mlčení jehňátek odkazuje i scéna se zvonkem u nesprávných dveří. (zbyshek)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. dubna 2015 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Natáčelo se v Londýně a v Elstree Studios ve městě Borehamwood (Anglie, Velká Británie). (BMW12)

Reklama

Reklama