foto

Leo Burmester

  • nar. 1.2.1944
    Louisville, Kentucky, USA
  • zem. 28.6.2007 (63 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Aftermath
2007 The History of Cruising - a.z.
2004 America Brown
Vezmi mě domů (TV film)
2003 Glengarry, Bob Ross
Red Betsy
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
Gangy New Yorku
Hodina pravdy
Out of These Rooms
The End of the Bar
1999 Chci tě poznat
Dumbarton Bridge
Jezero zapomnění
Saturn
V zajetí rocku (TV film)
1998 Farmhouse, The
River Red
1997 Old Man (TV film)
Past
Především nikomu neublížím (TV film)
Ďáblův advokát
1996 Lekce (TV film)
Osamělá hvězda
1995 Báječná léta
Great Elephant Escape, The (TV film)
Truman (TV film)
1993 Dokonalý svět
1992 Fly by Night
Hale the Hero (TV film)
Nevinná krev
Skutečný život v Belle Reve
Článek 99
1990 Hamlet (TV film)
1989 Propast
True Blue (TV film)
1988 Kšeft za všechny prachy
Poslední pokušení Krista
1987 Vysíláme zprávy
1986 George Washington II: The Forging of a Nation (TV film)
Odd Jobs
Sladká svoboda
1984 Dům Páně
1983 Daniel
Fine Romance, A (TV film)
Rage of Angels (TV film)
1982 Two by South (TV film)
1981 Bláznivá dálnice
1980 Na lovu
Rattlesnake in a Cooler (TV film)

TV seriály

2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Třetí jezdec (S01E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Patriot (S12E24)
1998 You're the One (TV seriál)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Charm City (S06E13)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Growth Pains (S01E17)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Snatched (S04E12)
1993 Queen (TV seriál)
1992 Arresting Behavior (TV seriál)
1984 George Washington (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)

Dokumentární

1993 Pod nátlakem: Jak se dělal film Propast

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace