foto

Tomiwa Edun

  • nar. 1984
    Lagos, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Touhy
2019 A Serial Killer's Guide to Life
2018 In the Cloud
2017 7 životů
Banana Island Ghost
2016 Doctor Who: The Return of Doctor Mysterio (TV film)
2015 Popelka
2014 Poslední šance na pomstu

TV seriály

2020 Trying (TV seriál)
Ukaž mi svoji lásku (E06)
Lístky do fronty (E03)
2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Pohyblivý terč (S05E22)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
Batesův motel (TV seriál)
Poslední večeře (S03E07)
Norma Louise (S03E06)
Dohoda (S03E05)
další epizody (4)
2012 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Merlin (TV seriál)
Temná věž (S05E06)
Disir (S05E05)
Žal druhých (S05E04)
další epizody (6)
2011 Hodinka (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
Srdce lovce (S04E11)
další epizody (12)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Shaken (S04E03)
Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 2. (S03E13)
Artušův nástup: část 1. (S03E12)
Fyrienův hrad (S03E07)
2008 The Fixer (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 The Deep Blue Sea (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky