foto

Tomiwa Edun

  • nar. 1984
    Lagos, Nigérie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In the Cloud
2017 7 životů
2016 Doctor Who: The Return of Doctor Mysterio (TV film)
The Deep Blue Sea (divadelní záznam)
2015 Popelka
2014 Poslední šance na pomstu

TV seriály

2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2017 Jak prosté (TV seriál)
Pohyblivý terč (S05E22)
2016 Lucifer (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 Legenda (TV seriál)
Příběh Gabi Miškové (S02E09)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
Batesův motel (TV seriál)
Poslední večeře (S03E07)
Norma Louise (S03E06)
Dohoda (S03E05)
další epizody (4)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Merlin (TV seriál)
Temná věž (S05E06)
Disir (S05E05)
Žal druhých (S05E04)
další epizody (6)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Merlin (TV seriál)
Meč v kameni: část 2. (S04E13)
Meč v kameni: část 1. (S04E12)
Srdce lovce (S04E11)
další epizody (12)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Shaken (S04E03)
Merlin (TV seriál)
Artušův nástup: část 2. (S03E13)
Artušův nástup: část 1. (S03E12)
Fyrienův hrad (S03E07)
2008 The Fixer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace