foto

Martin Novotny

  • nar. Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Thirty-Seventeen
2003 Moving Malcolm
2002 Funkhousers, The (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Kilometr pod zemí (E02)
2016 Motiv (TV seriál)
Navždy nám zůstane Oddělení vražd (S04E13)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
The New Normal (S01E05)
Revelations (S01E04)
The Flash (TV seriál)
The Trap (S01E20)
Who Is Harrison Wells? (S01E19)
Batesův motel (TV seriál)
Dohoda (S03E05)
Heslo (S03E04)
2011 Chaos (TV seriál)
2010 Strážce spravedlnosti (TV seriál)
Přešlapy (TV seriál)
Manželství je ta nejkrásnější věc (S03E04)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Heroes & Demons (S04E05)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S07E19)
2002 John Doe (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Vrána (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky