foto

Sarah Smyth

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Mistletoe Promise (TV film)
2015 She Who Must Burn
White Raven
12 Rounds 3: Lockdown
2014 Hastings Street
2013 Blink (TV film)
2012 Pes jménem Duke (TV film)
Pregnancy Project, The (TV film)
2011 Foreverland
Kárový kluk (TV film)
Šílená hra (TV film)
50/50
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2009 Alien Trespass
Killer Hair (TV film)
Phantom Racer (TV film)
2008 Ztracení chlapci: Upíří kmen
2007 Muž z minulosti (TV film)
2006 Síly temna
2004 Návnada
2003 Student Seduction (TV film)
2002 Milujte svého zabijáka

TV seriály

2014 Motiv (TV seriál)
Pitfall (S02E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Sharp Teeth (S09E12)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Hozená rukavice (S02E20)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Dvojí identita (TV seriál)
Lidský terč (TV seriál)
Tower Prep (TV seriál)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Život (S01E09)
Ostrov smrti (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Changing Channels (S05E08)
2007 Durham County (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace