Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (305)

golfista 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobrý "biftek". Zvlášť rád si ho dám v restauraci, kterou mi doporučí moji známí se stejným zažívacím traktem. Tenhle "biftek" měl všechny náležitosti včetně přílohy a nádherné oblohy, ale ... přestože vypadal skvěle, vařil ho skvělý kuchař a přinesl mi ho zručný číšník, nebylo to "ono". Je to prostě tak - někdy vám nesedne ani velká lahůdka :) ()

DDT 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zajímavý film i když si nejsem jistý, jestli bych ho podruhé dokoukal až do konce. Půlka diváků odešla během filmu, protože plakát je pěkně "klamavou reklamou". První tři jména na něm mají přilákat diváky (což se podařilo), ovšem jedná se vesměs o miniaturní role. Celý film táhne výborný (ale neznámý) Sam Rockwell. Za film tři a půl hvězdičky, za plakát mínus pět. ()

Reklama

Skrk 

všechny recenze uživatele

Tohle napsal Charlie Kaufman? Škoda, nečekal jsem, že dokáže napsat i tupé dialogy. Netuším, o co se snažil Clooney, ale vůbec mu to nevyšlo - snímek se zajímavým potenciálem zklazila jeho absolutní neschopnost. Snažil se dát do filmu všechno a to právě to, co se mi nelíbilo. Překombinovanost. Tolik neukončených scének, že ani divák pořádně neví, oč tam jde jsem nečekal. Místy to bylo i dost absurdní. Rockwell moc charismem nehýřil a Roberts (ačkoliv tu zase tak dlouho nebyla) mi lezla na nervy. Ale co se mi líbilo, byla zajímavě podaná vizuální stránka a samozřejmě vynikající Palisades Park od Freddyho Cannona. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Clooneymu se sice nedá upřít jistá režijní invence a pokud přihlédneme k faktu, že je to jeho režijní prvotina, pak bude palec po zásluze nahoře. Bohužel obsahově je film jaksi zamotaný a divák má tendenci se v něm velice často ztrácet. Navíc mne příběh zabijáka/kecálka nijak emociálně neoslovil a tak nezbývalo než sledovat výhradně kamerové ekvilibristiky a neustálé změny tónovaní a filtrů. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Rafinovaná filmová hra a důkaz, že George Clooney je za režirérským křeslem možná mnohem zajímavější než coby herec (aniž bych kritizoval). Ano, je to trochu emocionálně prázdné, chladné, nesourodé, nám Evropanům v určitých ohledech i vzdálené, alespoň pro mne, ale to neberu jako velké prohřešky a koneckonců jistá netečnost skutků byla myslím i úmyslem. Vrcholem je pak pro mé oko i sluch Beethoven (při poslechu se rozkládám na částečky) a čaj/káva o páté... a kdo má schopnou fantazii, myslím že nalezne ve filmu i prvky absurdní komedie. 70% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

  • Julia Roberts pracovala na filmu celých šest dní. (don corleone)
  • Po snímke Dannyho jedenástka (2001) sa jedná už o druhý film, kde si spoločne zahrali George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon a Julia Roberts. (ČSFD)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama