foto

Abraham Sofaer

  • nar. 1.10.1896
    Rangoon, Myanmar
  • zem. 21.1.1988 (91 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 John Chisum
1969 Che!
Justine
1968 Hlava
1967 Journey to the Center of Time
1965 Největší příběh všech dob
1963 Hrůzostrašné příběhy
Kapitán Sindibád
Čtyři z Texasu
1962 Hitler
Taras Bulba
1960 Song Without End
1957 Omar Khayyam
The Sad Sack
The Story of Mankind
1956 Přestupní stanice Bhowani
The First Texan
1955 Out of the Clouds
1954 His Majesty O'Keefe
Sloní stezka
The Naked Jungle
1952 Judgment Deferred
Music at Night (TV film)
1951 Pandora and the Flying Dutchman
Quo Vadis
1950 Cairo Road
1949 Christopher Columbus
Counsellor at Law (TV film)
Man's House, A (TV film)
The Squeaker (TV film)
1948 Calling Paul Temple
1947 Ghosts of Berkeley Square, The
The Merchant of Venice (TV film)
1946 Dual Alibi
Otázka života a smrti
Queen of Spades, The (TV film)
The Man with the Cloak Full of Holes (TV film)
1941 Crook's Tour
Freedom Radio
The Prime Minister
1939 Cæsar's Friend (TV film)
Deacon and the Jewess, The (TV film)
Great Adventure, The (TV film)
1936 House of the Spaniard, The
Rembrandt
Svět za sto let
1934 Nell Gwyn
Oh No Doctor!
The Admiral's Secret
The Private Life Of Don Juan
1933 Ask Beccles
High Finance
Karma
The Wandering Jew
Trouble
1932 Flag Lieutenant, The
Flying Squad, The
Insult
The House Opposite
1931 Stamboul
The Dreyfus Case

TV seriály

1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1973 The Magician (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
Search (TV seriál)
1968 Star Trek (TV seriál)
Přízračná přestřelka (S03E01)
1967 Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Tajemný Charlie (S01E07)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Demon with a Glass Hand (S02E05)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Mighty Casey (S01E35)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace