foto

Peter Hudson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jackie
2015 Učitelé na zakázku 2
2014 1001 gramů
2013 Blackie & Kanuto
Silences d'État (TV film)
2012 Útěk z MS-1
2010 Bus Palladium
2009 Lignes de front
2008 Le monde est petit (TV film)
2007 Hitman
Les prédateurs (TV film)
2006 Dvakrát za život
Petits secrets et gros mensonges (TV film)
2005 Sky Fighters: Akce v oblacích
2004 L'Américain
2003 Na plný plyn
Promlčení
2001 Stade de Wimbledon, Le
1999 Une pour toutes
1995 Ada sait pas dire non
1994 Kabloonak
1993 Hodina prasete
Smoking/No Smoking
1992 Předehra k polibku
1989 Chci domů
Francouzská revoluce (TV film)
1988 Testament d'un poète juif assassiné, Le
1987 Spirale
1984 Camille (TV film)
Pas de vieux os (TV film)

TV seriály

2017 Les zinzins de l'espace (TV seriál)
Playground (TV seriál)
2015 Versailles (TV seriál)
Diplomacie (S01E08)
Odhalení (S01E07)
Invalidovna (S01E06)
další epizody (7)
2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
La Cuillère du diable (S02E04)
další epizody (5)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Petits mensonges entre amis (S01E08)
2010 Interpol (TV seriál)
2009 Ce jour là, tout a changé (TV seriál)
Pigale (TV seriál)
2007 Grand Star (TV seriál)
2006 Zvěrokruh (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1992 Cousin William (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Port-Breac'h (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
1986 Sins (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2017 100 let francouzského letectví (TV film) - vyp.
2008 La résistance
2005 Eduard VIII. Anglický (TV film) - vyp.
1986 Lord of the Dance/Destroyer of Illusion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace