foto

Robert Emhardt

  • nar. 24.7.1914
    Indianapolis, Indiana, USA
  • zem. 26.12.1994 (80 let)
    Ojai, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Vynucená pomsta
1979 Aunt Mary (TV film)
Hry bez pravidel (TV film)
Pleasure Cove (TV film)
1978 Seniors, The
1977 Fraternity Row
It Happened One Christmas (TV film)
1976 Alex & the Gypsy
1975 Demon, Demon (TV film)
1974 Night Games (TV film)
Ono žije
Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film)
The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
1973 Sicilské nešpory
Štír
1972 Die Sister, Die!
1971 Lock, Stock and Barrel (TV film)
Strážce zákona
1970 The Boy Who Stole the Elephant (TV film)
Vojna není kojná
1969 Change of Habit
Rascal
1968 Where Were You When the Lights Went Out?
1967 Nepřátelské pušky
1966 Parta
1962 Kid Galahad
The Intruder
1961 Podsvětí USA
1960 Wake Me When It's Over
1958 All the King's Men (TV film)
The Badlanders
1957 Cesta za záchranou
1955 Velký nůž
1952 The Iron Mistress
1939 Marco Millions (TV film)

TV seriály

1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1976 Kids from C.A.P.E.R., The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
New Land, The (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Return of Verge Likens (S03E01)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Ensign O'Toole (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Static (S02E20)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
The Tom Ewell Show (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
Sunday Showcase (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace