foto

Jean-Marie Lamour

  • nar. Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Meurtres dans les Landes (TV film)
2013 Hôtel Normandy
2010 Cizinec
Kurýr expres
2009 Tricheuse
2008 Asylum
Pig
2004 Hari Om
Homme de mon choix, L' (TV film)
2003 Bazén
Co vtip, to mrtvola
Tělem i duší (TV film)
2000 La femme de mon mari (TV film)
Passion assassine (TV film)
1999 Monsieur Naphtali
1998 Un amour de cousine (TV film)

TV seriály

2016 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Loin des yeux (S04E05)
2013 Doc Martin (TV seriál)
L'inconnu de Port-Garrec (S03E05)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Mort au compteur (S05E08)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Tu m'aimeras (S02E11)
1999 Chambre n° 13 (TV seriál)
1997 Paradis d'enfer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky