foto

Celia Lovsky

  • nar. 21.2.1897
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 12.10.1979 (82 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Soylent Green
1970 Letiště
1968 The Power
1967 Masakr na svatého Valentýna
1966 Doomsday Flight, The (TV film)
1965 36 Hours
Harlow
Největší příběh všech dob
1962 Hitler
1959 The Gene Krupa Story
1958 Crash Landing
I Mobster
Me and the Colonel
Twilight for the Gods
1957 Man of a Thousand Faces
The Garment Jungle
Trooper Hook
1956 Death of a Scoundrel
Rumble on the Docks
The Opposite Sex
While the City Sleeps
1955 Duel on the Mississippi
Foxfire
New York Confidential
Texas Lady
1954 Když jsem naposledy viděl Paříž
Make Haste to Live
Rhapsody
Three Coins in the Fountain
1953 Champ for a Day
Příběh tří lásek
The Blue Gardenia
Velký zátah
1952 Because You're Mine
1951 Night Into Morning
The People Against O'Hara
The Scarf
1950 Bright Leaf
Captain Carey, U.S.A.
The Killer That Stalked New York
1949 Chicago Deadline
Flaming Fury
1948 Dopis neznámé
Sealed Verdict
The Snake Pit
1947 The Foxes of Harrow
1930 Hampelmann, Der
Zweimal Hochzeit

TV seriály

1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Čas amoku (S02E05)
1965 Hank (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál)
Queen of the Nile (S05E23)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
Going My Way (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Passport to Danger (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace