foto

Carlos Romero

  • nar. 15.2.1927
    Hollywood, Kalifornie, USA
  • zem. 21.6.2007 (80 let)
    Ferndale, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Soylent Green
Šéf je mrtvý
1969 D.A.: Murder One (TV film)
1966 Lanza tus penas al viento
Profesionálové
1964 Island of the Blue Dolphins
1962 Deadly Duo
1959 Přišli do Cordury
The Young Land
1958 The Gun Runners
The World Was His Jury
True Story of Lynn Stuart, The

TV seriály

1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Code Red (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace