foto

Urs Rechn

  • nar. 18.1.1978 (42 let)
    Halle, Sachsen-Anhalt, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Waiting for Anya
2019 Das Ende der Wahrheit
Inside Man: Most Wanted
Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
2018 Soumrak
2017 Der unsichtbare Film (studentský film)
Instrument of War
Shattered (studentský film)
2016 Die Informantin (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2015 Saulův syn
2014 Wir waren Könige
2013 Běž, chlapče, běž
2007 Das Wilde Leben
2006 Aufrecht stehen (studentský film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2001 Ob sie wollen oder nicht

TV seriály

2020 Barbaři (TV seriál)
Sløborn (TV seriál)
Zuflucht (E08)
Widerstand (E07)
Landunter (E06)
další epizody (8)
2018 Berlínští psi (TV seriál)
Wolfsland (TV seriál)
Der steinerne Gast (E03)
Rentnercops (TV seriál)
Wie man's macht (S03E07)
Cizinka (TV seriál)
Savages (S04E05)
2017 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
Kobra 11 (TV seriál)
Bezhlavá láska (S22E02)
2016 X-company (TV seriál)
Černá vlajka (S02E06)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Stadt, Land, Mord (S03E02)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Powder Park (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky