foto

Urs Rechn

  • nar. 18.1.1978 (40 let)
    Halle, Sachsen-Anhalt, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Das dritte Sterben
Soumrak
Wolfsland - Der steinerne Gast (TV film)
2017 Instrument of War
Shattered (studentský film)
2016 Polizeiruf 110 - Im Schatten (TV film)
2015 Saulův syn
2014 Wir waren Könige
2013 Běž, chlapče, běž
2007 Das Wilde Leben
2006 Aufrecht stehen
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2001 Ob sie wollen oder nicht

TV seriály

2018 Dogs of Berlin (TV seriál)
2017 Kobra 11 (TV seriál)
Bezhlavá láska (S22E02)
2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Powder Park (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace