foto

Christian Lloyd

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Narcissist (TV film)
2016 Záhada v květinářství: Držet jazyk za zuby (TV film)
2014 Bang Bang Baby
Mapy ke hvězdám
2013 Horizon (TV film)
2012 Foxfire, confessions d'un gang de filles
Mr. Viral
2010 Repo Men
2006 Hunters of the Kahri
Po stopách 11. září (TV film)
2004 Nepříčetnost (TV film)
2002 Fancy Dancing
2001 Zastřelte Reagana (TV film)

TV seriály

2019 Američtí bohové (TV seriál)
Muninn (S02E03)
2018 The Detail (TV seriál)
2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Jezábel (S01E08)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Soldier Boy (E07)
Happy Birthday, Lee Harvey Oswald (E06)
2011 Puberťáci (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
The Wakeup Bomb (S02E11)
2001 Doc (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Moments of Clarity

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace