foto

Özgür Karadeniz

  • nar. 10.6.1977 (43 let)
    Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tödliche Geheimnisse – Das Versprechen (TV film)
2019 Amen Saleikum - Fröhliche Weihnachten (TV film)
Byl jsem a budu
Jen žena
2018 Pašování Hendrixe
Pohádka o dešťové víle (TV film)
Verpiss dich, Schneewittchen
2017 Atempause (TV film)
Tatort - Land in dieser Zeit (TV film)
2016 Die Geschwister
Teroristé hákového kříže: Oběti - Nezapomeňte na mě (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
Fünf Freunde 4
Hördur
Mein Sohn Helen (TV film)
Tatort - Borowski und die Rückkehr des stillen Gastes (TV film)
Taxi
2014 Lži vítězů
2013 Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
2012 Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
Případ Malorka (TV film)
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
Hannah Mangold & Lucy Palm (TV film)
2010 Fremdgehen (TV film)
Luks Glück
Tatort - Vergissmeinnicht (TV film)
Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
2009 Der Tiger oder Was Frauen lieben! (TV film)
Parkour
2008 Der Große Tom (TV film)

TV seriály

2019 Nachtschicht (TV seriál)
Cash & Carry (E16)
2018 Nachtschicht (TV seriál)
Es lebe der Tod (E15)
Kobra 11 (TV seriál)
Tvrdá škola (S24E05)
2017 Bruder - Schwarze Macht (TV seriál)
Himmel und Hölle (E03)
Wir werden Euch Eure Sünden vergeben (E02)
Auge um Auge (E01)
Nachtschicht (TV seriál)
Ladies First (E14)
2016 Nachtschicht (TV seriál)
Der letzte Job (E13)
2015 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind alle keine Engel (E12)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
72 hodin strachu (S16E01)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky