foto

Betty Garrett

  • nar. 23.5.1919
    St. Joseph, Missouri, USA
  • zem. 11.2.2011 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dark and Stormy Night
2007 A Life in Words and Music - a.z.
Trail of the Screaming Forehead
2002 Entertainment Tonight Presents: Laverne and Shirley Together Again (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
1981 All the Way Home (TV film)
1960 The Best of Anything (TV film)
1959 Gene Kelly: An American in Pasadena (TV film)
1957 The Shadow on the Window
1955 My Sister Eileen
1950 The Costume Designer - a.z.
1949 Láska s potížemi
Neptune's Daughter
Ve městě
1948 Big City
Words and Music

TV seriály

2006 Chirurgové (TV seriál)
Cesta tam a zase zpátky (S02E15)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Union Square (TV seriál)
1996 My z přístavu (TV seriál)
1994 The Good Life (TV seriál)
1993 Harts of the West (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age - a.z.
2012 Carol Channing: Larger Than Life
2011 Troupers
2009 Hollywood tančí a zpívá: 1940
Hollywood tančí a zpívá: 1960
2008 A Musical Treasure (TV film)
Dalton Trumbo: From A-List to Blacklist
Hollywood tančí a zpívá: 1920
2006 Heart & Soul: The Life and Music of Frank Loesser (TV film)
2004 That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals
2003 Broadway: The Golden Age, by the Legends Who Were There
2002 Gene Kelly: Anatomy of a Dancer (TV film)
2001 TVography: Laverne & Shirley (TV film)
2000 All in the Family: The E! True Hollywood Story (TV film)
1999 The Lady with the Torch
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)
Jack Lemmon: America's Everyman (TV film)
1994 Danny Kaye: Nobody's Fool (TV film)
To je zábava - a.z.
1992 MGM: When the Lion Roars (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál)
1985 American Masters (TV seriál)
1982 Hollywood: The Gift of Laughter (TV film) - a.z.
1974 To je ale zábava! - a.z.
1950 Moments in Music - a.z.
TV Club (TV seriál)
1949 Some of the Best: Twenty-Five Years of Motion Picture Leadership - a.z.
1948 Some of the Best

TV pořady

2011 The 65th Annual Tony Awards (TV pořad) - herec, a.z.
2007 The Florence Henderson Show (TV pořad)
1985 The American Film Institute Salute to Gene Kelly (TV pořad)
1977 Over Easy (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad) - a.z.
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1959 The Chevy Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1955 Val Parnell's Sunday Night at the London Palladium (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Arthur Murray Party (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace