foto

Sanna Sundqvist

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Psykos i Stockholm
2019 Volej mámu!
2018 Lyckligare kan ingen vara
Lyrro
2012 Tack för senast

TV seriály

2019 Andra Åket (TV seriál)
Full i Stockholm (S02E08)
Rätt person på jobbet (S02E07)
A Bigger Person (S02E06)
další epizody (8)
Solsidan (TV seriál)
Episode 3 (S06E03)
2018 Andra Åket (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
2012 Nikdy neotírej slzy bez rukavic (TV seriál)
Döden (E03)
Sjukdomen (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky