foto

Michael Sideris

  • nar. 26.8.1964 (54 let)
    Sindelfingen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatort – Der König der Gosse (TV film)
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
Rico a Oskar, malí detektivové
Töchter
2013 Prameny života
2012 Osud jménem Tsunami (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
2009 Die Liebe der Kinder
Männersache
2008 In letzter Sekunde (TV film)
Muž po mém boku (TV film)
2007 After Effect
Die Weihnachtswette (TV film)
Erlkönig (TV film)
Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2006 Show Time (studentský film)
Unsere Grenzen (studentský film)
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Alienne im Glück (studentský film)
Heimliche Liebe - Der Schüler und die Postbotin (TV film)
Tatort - Am Abgrund (TV film)
2004 Aus der Tiefe des Raumes
Doppelter Einsatz - Harte Bandagen (TV film)
Místo činu - Návrat domů (TV film)
Samba in Mettmann
2003 Lichter
Nur Anfänger heiraten (TV film)
2002 Baader
Lovers & Friends - Eigentlich lieben wir uns... (TV film)
Štěstí v neštěstí (TV film)
2001 Můj pomalý život
Romeo (TV film)
1999 Fussball ist unser Leben
Gigantický
Plavba Mořské hvězdy (TV film)
Ukulele Blues
Verliebt in eine Unbekannte (TV film)
1998 Místa ve městech
Totalschaden (TV film)
1996 Maja (TV film)
Pi - Die Polizistin

TV seriály

2018 Dengler (TV seriál)
Fremde Wasser (E04)
2017 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Voodoo-Hühner - Teil 2 (S06E13)
Voodoo-Hühner - Teil 1 (S06E12)
Streuner (S06E05)
2016 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Falscher Hase (S06E04)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
další epizody (4)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lawinenhunde (S05E13)
Wilderer (S05E12)
Geschenkter Gaul (S05E11)
další epizody (13)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mach's gut, Greta! (S04E13)
Krokodiljäger (S04E12)
Krokodilstränen (S04E11)
další epizody (13)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Ausgesetzt (S03E11)
další epizody (13)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Upíři (S02E13)
Strach v jeskyni (S02E12)
Opičí ostuda (S02E11)
další epizody (13)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mít štěstí (S01E13)
Koňské síly (S01E12)
Hrdličky (S01E11)
další epizody (13)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Plošný požár (S01E09)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Pfeifer (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
1991 Sag mal Aah! (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace