foto

Greg Travis

  • nar. 31.7.1958 (60 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Talent for Trouble
2016 A Journey to a Journey
Bornless Ones
The Possession Experiment
2015 30 Years of Dark Seduction
Lily Grace: A Witch Story
The Magician's Son
2014 Bruno & Earlene Go to Vegas
Chicks Dig Gay Guys
Večeře v Le Crütost
2013 Dug Up
Midlife
White T
2012 Poe
Trouble with Cali, The
2011 Atlantis
Evolver
Satin
Showgirls 2: Penny's from Heaven
2009 Halloween II
Strážci - Watchmen
Tender as Hellfire
World Full of Nothing
2007 Mother's Day Massacre
Sex 100+1
2006 Noc oživlých mrtvol 3D
The Last Stand
2005 Márnice
Star Party
2004 Vraždy bez záruky
2003 Night Creep
2002 Mach 2
Papíroví vojáci
2000 Bar Hopping (TV film)
1999 Blood Type
Muž na Měsíci
1998 Dopisy od vraha
Případ z Poodle Springs (TV film)
1997 Hvězdná pěchota
Lost Highway
Noci s ďáblem (TV film)
1996 Netvor z hlubin (TV film)
1995 Showgirls
1992 Klaun Shakes
1991 Pravá totožnost
Prázdniny v ráji
Rodney Dangerfield's The Really Big Show (TV film)
1990 Dark Romances Vol. 2
1987 Penězománie
1980 Děs přichází z hlubin
1978 Auditions

TV seriály

2006 Odložené případy (TV seriál)
Krásný Blázínek (S03E19)
2005 The Boondocks (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Popáleniny (S02E14)
2003 JAG (TV seriál)
Srdce a duše (S08E16)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Total Security (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Strážce (S02E12)
1995 Get Smart (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Delta (TV seriál)
1991 Sibs (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Dokumentární

2018 Utopia Means Nowhere

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Midlife
2003 Night Creep

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Midlife
2003 Night Creep

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace