foto

Robert Spitz

  • nar. 1955

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Die Heimkehr (TV film)
Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
Kadiš za přítele
Silent Night
2011 Láska mezi starožitnostmi (TV film)
2009 Vraždy na dožínky (TV film)
2008 Pizza a marmeláda
2007 Die Handwerker Gottes
2006 Tatort - Revanche (TV film)
2003 Annas Heimkehr (TV film)
Benátské finále (TV film)
Laboratoř - Nový začátek (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)
Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Odvážní andělé (TV film)
2001 Sama mezi muži (TV film)
1999 Frische Ware (TV film)
1998 Krambambuli (TV film)
Lidská bomba (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1996 Zwei Brüder - Die Quirini-Affäre (TV film)
1995 Leihmann, Der
1991 Niemandsland
Unter Kollegen (TV film)
1990 Absturz (TV film)
Das Serbische Mädchen
Werner - Beinhart!
1985 Lebe kreuz und sterbe quer

TV seriály

2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Koňské síly (S01E12)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace