foto

Florian Stetter

  • nar. 2.8.1977 (42 let)
    Mnichov, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Jeho rodiče jsou Heidi a Karl Stetter. Studoval drama na škole Otto-Falckenberg v Mnichově a hrál v několika filmových a televizních produkcích a divadelních představeních včetně The Last Days na Sophie Scholl (Kino film, režie Marc Rothemund), přátele přátel (TV - Adolf Grimme Cena 2003). Za film L'amour, l'argent, l'amour 2001 (režie: Filip Groening) obdržel cenu Max Ophüls pro nejlepšího mladého herce.

Florian Stetter je momentálně jeden z nejžádanějších mladých herců v Německu. Má za sebou filmové postavy v dílech režisérů jako jsou například Marc Rothemund, Dennis Gansel, Dominik Graf, Vivian Naefe. Dokonale naplňuje všechny předpoklady atraktivního partnera pro postavu Vandy.

Zdroj: Hollywood Classic Entertainment

Herecká filmografie

Filmy

2019 Allmen und das Geheimnis der Dahlien (TV film)
Die drei Königskinder (TV film)
Kranke Geschäfte (TV film)
Wiener Blut (TV film)
2018 Idioten der Familie
Lost & Found
Petting statt Pershing
Vermisst in Berlin (TV film)
2017 Luisa a Lotka (TV film)
Unterwerfung (TV film)
2016 Hotel Sacher (TV film)
SMS pro tebe
Teroristé hákového kříže: Vyšetřovatelé - Jen pro služební použití (TV film)
2015 Eine wie diese (TV film)
Nahý mezi vlky (TV film)
Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
2014 Die Frau aus dem Moor (TV film)
Die reichen Leichen. Ein Starnbergkrimi (TV film)
Křížová cesta
Milované sestry
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
2012 Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
2011 Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
2010 Nanga Parbat
2009 Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
2008 Mořský vlk (TV film)
2007 Motiv pro vraždu (TV film)
Návrat čápů
2005 Liebes Spiel
Poslední dny Sophie Schollové
Schiller (TV film)
Wellen (TV film)
2004 Mein Vater, meine Frau und meine Geliebte (TV film)
Napola: Hitlerova elita
Vater werden ist nicht schwer (TV film)
2002 Die Freunde der Freunde (TV film)
2001 Der schöne Tag
Riekes Liebe (TV film)
2000 Amour, l'argent, l'amour, L'

TV seriály

2013 Heute Müller - Kleinanzeige (TV seriál)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Gierig (E15)
Am Ende muss Glück sein (E14)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mission to Mars (S11E07)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Wenn alles zerbricht (E13)
Spurlos (E12)
Aus der Bahn (E11)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2005 Videotagbuch von Dennis Gansel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky