foto

Judy Prescott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Islander
2002 Brouk
2000 Ladies Room L.A.
1999 Hit and Runway
1998 Pan Vražda (TV film)
1991 Akademický zločin (TV film)
1990 Živá pochodeň
1989 Řekni cokoliv...
Škrtiči z Hillside (TV film)

TV seriály

2018 Roseanne (TV seriál)
Dress to Impress (S10E02)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Biologická nutnost změny (S07E01)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie v bludišti (S03E05)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Přespání (S02E06)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Převoz pana Mossbacka (S02E04)
Dva z Queensu (TV seriál)
Connect Four (S05E09)
2001 The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Pomáhat a chránit (S04E06)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
One Hundred and One Damnations (S05E05)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Home Free (TV seriál)
1991 Herman's Head (TV seriál)
Roc (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Working Girl (TV seriál)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Zpráva v lahvi (S01E05)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Life and Stuff (S01E01)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky