foto

Carl Gottlieb

  • nar. 18.3.1938 (79 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Čelisti III
1981 Caveman
1978 Čelisti II
1975 Čelisti

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1987 Amazonky na Měsíci
1981 Caveman
1977 Absent-Minded Waiter, The

TV seriály

1995 Bláznivá ochranka (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)

Dokumentární

1988 Paul Reiser Out on a Whim (TV film)
1986 Steve Martin Live

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace