foto

Martin Pensa

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 November Criminals
Tragedy Girls
2015 U moře
2014 Divočina
2013 Klub poslední naděje

TV seriály

2014 Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2013 Les pêcheurs (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace