foto

Phil Schumacher

  • nar. 7.11.1909
    St. Cloud, Minnesota, USA
  • zem. 19.1.1975 (65 let)
    Los Angeles County, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Cheyennský klub
1969 Dobří a špatní hoši
Ostře sledovaná banka
1968 Arizona Bushwhackers
Muži na hranici
Podporujte svého šerifa!
1966 Incident at Phantom Hill
Povznesen nad pomstu
Souboj u El Diablo
Waco
1963 Cattle King
Flubberův potomek
Twilight of Honor
Tátovy nápady
1962 Jak byl dobyt Západ
Muž, který zastřelil Liberty Valance
Ptáčník z Alcatrazu
1961 Comancheros
1960 Toby Tyler
1959 Al Capone
1958 Merry Andrew
1957 Kožená punčocha
Ride Out for Revenge
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Tension at Table Rock
1955 A Man Alone
Apache Ambush
Illegal
Many Rivers to Cross
Marauders, The
Miluj mě nebo mě opusť
Tennessee's Partner
The Rawhide Years
The Scarlet Coat
Timberjack
1954 Osamělý pistolník
Riding Shotgun
Siege at Red River
They Rode West
1953 Column South
Escape from Fort Bravo
Fighting Lawman, The
The Lawless Breed
The Long, Long Trailer
The Mississippi Gambler
1952 Osamělá hvězda
Road Agent
Rose of Cimarron
Souboj v Silver Creek
The Girl in White
The San Francisco Story
The World in His Arms
Wyoming Roundup
Yankee Buccaneer
Zpívání v dešti
1951 Man with a Cloak, The
Raton Pass
Santa Fe
Slaughter Trail
Vysoký cíl
1950 Ambush
Colt .45
Comanche Territory
Devil's Doorway
Indian Territory
Mystery Street
Short Grass
Stars in My Crown
The Blazing Sun
1949 Bad Men of Tombstone
Colorado Territory
Hellfire
Madame Bovary
Red Canyon
The Great Sinner
Tulsa
1948 Coroner Creek
Fort Apache
Fury at Furnace Creek
Johanka z Arcu
Return of the Bad Men
The Untamed Breed
1947 Moře trávy
Slave Girl
The Wistful Widow of Wagon Gap
1945 Byli obětováni
Frontier Gal
1944 Barbary Coast Gent
Buffalo Bill
Gentle Annie
The Scarlet Claw
1943 Bataan
Colt Comrades
Fighting Frontier
Salute to the Marines
1941 Border Vigilantes

TV seriály

1967 Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 The Cisco Kid (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace