foto

Gordon Kennedy

  • nar. 22.2.1958 (59 let)
    Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 T2 Trainspotting
2015 Tank 432
2013 Alle for to
The Borderlands
2011 Red Faction: Počátek (TV film)
2010 Taggart: Zneužití důvěry (TV film)
2009 Bouře
Mad Sad & Bad
2007 You Can Choose Your Friends (TV film)
2003 The Deal (TV film)
2001 Červené barety (TV film)
Svatba za všechny peníze (TV film)
2000 Announcement, The
1999 Bostock's Cup (TV film)
With or Without You
1998 Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV film)
1996 Dealer
1994 Jolly a Man for All Seasons (TV film)
1992 Gerald nebo Geraldina?

TV seriály

2017 The Halcyon (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2016 The Windsors (TV seriál)
2014 Endeavour (TV seriál)
Neverland (S02E04)
2013 Breathless (TV seriál)
Common Ground (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The Last Broadcast (S05E06)
2012 Sherlock (TV seriál)
Psisko baskervillské (S02E02)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2007 M.I.High (TV seriál)
Skins (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2003 Červené barety (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Glasgow Kiss (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1998 Stressed Eric (TV seriál)
The Morwenna Banks Show (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1994 Imaginatively Titled Punt & Dennis Show, The (TV seriál)
Tales of Para Handy, The (TV seriál)
1989 Červený trpaslík (TV seriál)
Poslední den (S03E06)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2006 World of Robin Hood (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
2003 Red Dwarf: Building a Better Universe - A Tribute to Mel Bibby - a.z.

TV pořady

1997 Light Lunch (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1989 Absolutely (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1989 Absolutely (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace