foto

Bruno F. Apitz

  • nar. 1957

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Krauses Zukunft (TV film)
2018 Nikdy neodvracej zrak
Tatort - Déjà-vu (TV film)
2012 Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Láska s vůní máty (TV film)
2011 Komisař Costa: Chuť na vraždu
Útěk na Západ (TV film)
2010 Im Dschungel (TV film)
Jerry Cotton
Solange du schliefst (TV film)
Tajemství velryb (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)
Trau' niemals deinem Chef (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Baby frei Haus (TV film)
Liebe Mauer
Tango im Schnee (TV film)
Čas zúčtování (TV film)
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
1:0 für das Glück (TV film)
Der Mond und andere Liebhaber
Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
Werther (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Der Zauber des Regenbogens (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
Hranice zoufalství (TV film)
Kdo je bez viny? (TV film)
Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
Theo, Agnes, Bibi und die anderen (TV film)
Vaterherz (TV film)
2006 Der See der Träume (TV film)
Die Abrechnung (TV film)
Die Frau am Ende der Straße (TV film)
Die Frau des Heimkehrers (TV film)
Die Sitte - Club der Jungfrauen (TV film)
2005 Liebes Spiel
U ledu
Vzdušný most (TV film)
2004 Das Schwalbennest (TV film)
Der Strick
Die Boxerin (studentský film)
Hunger auf Leben (TV film)
Jantarový talisman (TV film)
Jena Paradies
Stauffenberg (TV film)
Tatort - Schichtwechsel (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Der Job seines Lebens (TV film)
Der zweite Frühling (TV film)
Tage des Sturms (TV film)
2002 Proti své vůli (TV film)
Vollweib sucht Halbtagsmann (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2001 Marga Engel schlägt zurück (TV film)
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)

TV seriály

2020 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Nächstenliebe (S09E05)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Laubenpieper (S02E04)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Es grünt so grün (S07E11)
Der Prozess (S07E10)
Lügen und Geheimnisse (S07E09)
další epizody (23)
2011 Policie Hamburk (TV seriál)
Schutzengel (S06E14)
Gewinner und Verlierer (S06E13)
Dummer August (S06E12)
další epizody (26)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Jenseits von Gut und Böse (S14E35)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tödliche Falle (S01E19)
SOKO Wismar (TV seriál)
Eine kleine Sehnsucht (S08E10)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Grauzone (S07E14)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Und links, zwo, drei, vier... (E13)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
Wilsberg (TV seriál)
Die Wiedertäufer (E20)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Unsere zehn Gebote (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Smíšené pocity (S01E10)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Möwe brennt (S03E01)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Liebesbeweis (S08E05)
Správná dvojka (TV seriál)
Lebende Ziele (E29)
2004 Sabine! (TV seriál)
Vorsicht - keine Engel! (TV seriál)
Lebwohl, Opa! (S02E06)
Er liebt mich... (S02E05)
Handy-Fieber (S02E04)
další epizody (6)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crash (S03E14)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 Anja & Anton (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Vom Reich zur Republik - Der Gewaltfrieden (TV film)
2009 Terra X: Der Playboy auf dem Sachsenthron - August der Starke (TV film)
2008 Eschede Zug 884 (TV film)
1988 Legendy z historie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky