foto

Marcus Scribner

  • nar. 7.1.2000 (20 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Farewell Amor
The F**k-It List
2019 Confessional
2017 Alexander IRL
2015 Hodný dinosaurus

TV seriály

2021 Black-ish (TV seriál)
Episode 23 (S07E23)
Episode 22 (S07E22)
Episode 21 (S07E21)
další epizody (23)
2020 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Heart, Part 2 (S05E13)
Heart, Part 1 (S05E12)
Failsafe (S05E11)
další epizody (13)
Black-ish (TV seriál)
Love, Boat (S06E23)
...Baby One More Time (S06E22)
Earl, Interrupted (S06E21)
další epizody (13)
2019 Mixed-ish (TV seriál)
Becoming Bow (S01E01)
Grown-ish (TV seriál)
Mind Playing Tricks On Me (S02E20)
Self Care (S02E16)
You Decide (S02E13)
She-Ra a princezny moci (TV seriál)
Destiny, Part 2 (S04E13)
Destiny, Part 1 (S04E12)
Beast Island (S04E11)
další epizody (24)
Black-ish (TV seriál)
Father Christmas (S06E10)
University of Dre (S06E09)
O Mother Where Art Thou? (S06E08)
další epizody (24)
2018 She-Ra a princezny moci (TV seriál)
The Battle of Bright Moon (S01E13)
Light Hope (S01E12)
Promise (S01E11)
další epizody (13)
Black-ish (TV seriál)
Relatively Grown Man (S05E23)
Christmas in Theater Eight (S05E08)
Friends Without Benefits (S05E07)
další epizody (23)
2017 Black-ish (TV seriál)
Sugar Daddy (S04E09)
Charity Case (S04E08)
Please Don't Feed the Animals (S04E07)
další epizody (22)
2016 Black-ish (TV seriál)
Just Christmas, Baby (S03E10)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Being Bow-Racial (S03E08)
další epizody (24)
Americký táta (TV seriál)
Garfield and Friends (S13E19)
2015 Black-ish (TV seriál)
Stuff (S02E10)
Man at Work (S02E09)
Chop Shop (S02E08)
další epizody (24)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Colored Commentary (S01E09)
Oedipal Triangle (S01E08)
další epizody (10)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2012 Wedding Band (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Pořádek musí být (S01E16)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Špinavý polda (S02E21)

Host

TV pořady

2017 Top Chef Junior (TV pořad)
2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
2013 The Real (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky