foto

Deborah Ayorinde

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Always & 4Ever
2017 Girls Trip
2016 Barbershop: The Next Cut
2015 Mstitel bezpráví 3
2012 Nespoutaný Django

TV seriály

2017 Aféra (TV seriál)
308 (S03E08)
2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Now You're Mine (S01E11)
Mlčeti zlato (TV seriál)
Ghosts of Quitman (E05)
Blood Brothers (E02)
2015 Komplikace (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Procitnutí (S02E17)
2014 Constantine (TV seriál)
Rage of Caliban (E06)
Survivor's Remorse (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace