foto

Deborah Ayorinde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Fatherhood
2019 Harriet
2018 Always & 4Ever
2017 Girls Trip
2016 Holičství 3: Nový sestřih
2015 Mstitel bezpráví 3
2012 Nespoutaný Django

TV seriály

2019 Temný případ (TV seriál)
Now Am Found (S03E08)
The Final Country (S03E07)
Kiss Tomorrow Goodbye (S03E02)
2017 Aféra (TV seriál)
308 (S03E08)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Znáš můj styl (S01E13)
Monolog chaosu (S01E12)
Teď jsi můj (S01E11)
Mlčeti zlato (TV seriál)
Ghosts of Quitman (E05)
Blood Brothers (E02)
2015 Komplikace (TV seriál)
Relapse (E08)
Ospalá díra (TV seriál)
Procitnutí (S02E17)
2014 Constantine (TV seriál)
Rage of Caliban (E06)
Survivor's Remorse (TV seriál)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Spinning Out (S01E03)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky