foto

Elaine Joyce

  • nar. 19.12.1945 (73 let)
    Kansas City, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Honor Thy Father and Mother: The True Story of the Menendez Murders (TV film)
1989 The Revenge of Al Capone (TV film)
1986 Koledu, nebo něco provedu
Žádné strachy o prachy
1981 Magic of David Copperfield IV: The Vanishing Airplane, The (TV film)
1980 Motel Auvajs
1978 A Guide for the Married Woman (TV film)
1976 Listopadový plán (TV film)
1971 How to Frame a Figg
Such Good Friends
1970 Christine Jorgensen Story, The
Ztracený let (TV film)
1968 Funny Girl
1963 Bye Bye Birdie
1962 Obchodník s hudbou
1961 Twist Around the Clock

TV seriály

1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Domov (S06E01)
1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Smrt jde na děkovačku (S01E10)
1984 Glitter (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 I've Got a Secret (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
The Cross-Wits (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1970 Don Knotts Show, The (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1963 You Don't Say (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace