foto

Jean-Gabriel Nordmann

  • nar. 16.3.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jappeloup
2011 Drumont, histoire d'un antisémite français (TV film)
2010 Je, François Villon, voleur, assassin, poète (TV film)
2008 Dinle neyden
2007 Blonďáček
Co vidí jen mé oči
2005 Évangile selon Aîmé, L' (TV film)
2004 Qui mange quand? (TV film)
À trois c'est mieux (TV film)
2003 Qui perd gagne!
2001 Rencontres de Joëlle, Les (TV film)
2000 Les Blessures assassines
Saint-Cyr
1997 Francorusse
1996 Přežila jsem Picassa
1993 Relâche
Yeux de Cécile, Les (TV film)
1992 588 rue paradis
La place du père (TV film)
1991 L'Homme qui a perdu son ombre
Mayrig
1990 Máma
Un ascenseur pour l'an neuf
1989 Francouzská revoluce (TV film)
1987 Mois d'avril sont meurtriers, Les
Plamen v mém srdci
1984 Až do září
Mesrine
Stress
Swannova láska
1983 Elle voulait faire du cinéma (TV film)
Itinéraire Bis
1982 T'empęches tout le monde de dormir
1981 Chanel Solitaire
Rembrandt de Verrières, Le (TV film)
1979 Paní Sourdisová (TV film)
1978 La chanson de Roland
Posádka (TV film)
1977 Ancre de miséricorde, L' (TV film)
Un oursin dans la poche
1975 Les Bijoux de famille
Zvláštní oddělení
1974 Et avec les oreilles qu'est-ce que vous faites?
La nuit de Winterspelt (TV film)
Oiseaux de la lune, Les (TV film)
1973 George qui?
1972 Vive les Jacques
1968 P.J.
Tma přede mnou, tma za mnou

TV seriály

2018 Umění zločinu (TV seriál)
Le Peintre du diable - Partie 2 (S02E06)
Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Le seul médicament c'est le Zouk (S02E08)
Non Bis in Idem (S02E07)
2014 Profil zločinu (TV seriál)
Matrjoška (S05E02)
2012 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Úkryt (S03E03)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizelý (S13E01)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
Fargas (TV seriál)
Komisař Valence (TV seriál)
Les Thibault (TV seriál)
2002 Napoleon (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Blague à part (TV seriál)
1996 Žena zákona (TV seriál)
1995 Baldi (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1986 Race for the Bomb (TV seriál)
1983 Deux amies d'enfance (TV seriál)
1980 Mystères de Paris, Les (TV seriál)
1979 Une fille seule (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
Bonsoir chef (TV seriál)
Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1975 Une femme seule (TV seriál)
1972 L'homme qui revient de loin (TV seriál)
Seize à Kerbriant, Le (TV seriál)
1969 Que ferait donc Faber? (TV seriál)

Dokumentární

2009 Pařížská mírová konference 1919 (TV film)
2008 La résistance
1974 Atelier, L'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace