foto

Peter Christoffersen

  • nar. 12.2.1980 (38 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Så længe jeg lever
Tísňové volání
2016 Kráčej se mnou
Shelley
2014 Sort
Zabijáci
2010 Rodina

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2016 Den anden verden (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2008 Livvagterne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace