foto

Dominic Comperatore

  • nar. 29.5.1969 (48 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Do Říma s láskou
2010 Street Poet
2007 Fighting Words
2006 Berlínské spiknutí
2002 Americký Casanova
2000 Everything for a Reason

TV seriály

2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Blood Donut (S01E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Next Month (S05E08)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Delorean (S02E10)
2006 Windfall (TV seriál)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Paparazzi (S02E15)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dominoes Falling (S02E13)
2001 Alias (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace