foto

Dominic Comperatore

  • nar. 29.5.1969 (49 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Do Říma s láskou
2010 Street Poet
2007 Fighting Words
2006 Berlínské spiknutí
2002 Americký Casanova
2000 Everything for a Reason

TV seriály

2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2014 Black Box (TV seriál)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Blood Donut (S01E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Next Month (S05E08)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Leap of Faith (S02E13)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Delorean (S02E10)
2006 Windfall (TV seriál)
2005 Vincentův svět (TV seriál)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
Alias (TV seriál)
Horizont (S05E09)
Prorok Pět (S05E01)
2004 Good Girls Don't... (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Paparazzi (S02E15)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dominoes Falling (S02E13)
2001 24 hodin (TV seriál)
1999 Jack & Jill (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace