foto

František Večeřa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Zátopek
2018 Dukla 61 (TV film)
2015 Celebrity s.r.o.
2007 Hypermarket (TV film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Konec tiskaře (E12)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin v lese (E10)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Pamlsek (S03E03)

Dokumentární

2016 Televise, která měla nebýt (TV film)

Divadelní záznam

2016 Doktor Faustus (divadelní záznam)
1998 Revizor (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky