foto

Ladislav Hupka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1995 Poslední hodina
Tajomstvo šťastia (TV film)
1993 Líška (TV film)
Ruský román
1991 Koleso osudu (TV film)
1990 Puto najsilnejšie (TV film)
Sila lásky (TV film)
1989 Jablonka (TV film)
Medveď (TV film)
Núraddín Ali a Anísaldžalísa (TV film)
Zázrak svätého Vitalija (TV film)
1988 Exemplárny prípad (TV film)
Lúčenie (TV film)
Mercadet (TV film)
Pytačky (TV film)
Spoločník pána veľkomožného (TV film)
Tony peňazí (TV film)
Žolík (TV film)
1987 Posledná hodina (TV film)
Predohra (TV film)
1986 Hriech (TV film)
Nástupca (TV film)
Posledná zastávka (TV film)
Sokovia (TV film)
Zina (TV film)
1985 Ako sa husár učiteľom stal (TV film)
Pred sviatkami (TV film)
Pro forma... (TV film)
Snopy z piesku (TV film)
Ulička stratených snov (TV film)
1984 Dedova truhlica (TV film)
Epizóda (TV film)
Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Poviem jej to sám (TV film)
Profesor na bielom koni (TV film)
Vymodelujem more (TV film)
Štyria (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
Magma (TV film)
Malvína z Bretónska (TV film)
Predohra v mol (TV film)
Transplantácia slepého čreva (TV film)
Zbohom, sladké driemoty
1982 Chlapec a husle (TV film)
Doktor Bencúr (TV film)
Najstarší škorec Svätopluk (TV film)
1981 Mojmír II. (TV film)
Nedokončená partia (TV film)
Pasca (TV film)
1980 Balladyna (TV film)
Dvadsaťtisíc v koši (TV film)
Hodina zažíhania sviec (TV film)
Jubelove deti (TV film)
Príčina katastrofy náhodná (TV film)
Zbožňovaná (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Pericola (TV film)
Ruy Blas (TV film)
Šimon a Veronika (TV film)
1978 Dnes platí regulačný stupeň č.6 (TV film)
Hrdina (TV film)
Izrafel (TV film)
Päť dní do rozsudku (TV film)
Višňový sad (TV film)
Zbojníci (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
Leto na Rovniach (TV film)
Louis Pasteur (TV film)
Priateľka mojej dcéry (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)
1975 Blízki cudzí ľudia (TV film)
Pomsta (TV film)
Strieborný prach (TV film)
Svetlo severu (TV film)
Veľká poľovačka (TV film)
1972 Inšpektor sa vracia (TV film)
Rodinná slávnosť (TV film)
Večne mladá história (TV film)
Žiarlivosť (TV film)
1970 Zdravý nemocný (TV film)
Žiarlivý extremadurčan (TV film)
1969 Hedda Gablerová (TV film)
Volpone (TV film)
1968 Úsmev Mony Lízy (TV film)
1967 Sľub (TV film)
Čaj u pána senátora (TV film)
1965 Žltý dostavník (TV film)
1964 Sám vojak v poli (TV film)
1962 Mladé letá (TV film)

TV seriály

1991 Dido (TV seriál)
Pochopenie (E03)
Zrkadielko (E02)
Znaky na múre (E01)
1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
A királyok királya (E13)
A csalétek (E12)
Vendég Pétervárról (E11)
další epizody (13)
1971 Sedem múdrych majstrov (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Všetko naopak (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1988 F.T. na cestách

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky