foto

Marjorie Bennett

  • nar. 15.1.1896
    York, Austrálie
  • zem. 14.6.1982 (86 let)
    Hollywood, Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Better Late Than Never (TV film)
Poprask v Severní ulici
1976 Sherlock Holmes v New Yorku (TV film)
1975 A kdo ji zabije teď?
1974 Harrad Summer
Letiště 1975
1973 Brock's Last Case (TV film)
Charley Varrick
Stacey
1972 Getting Away from It All (TV film)
1971 Calliope
1969 The Love God?
1968 Cooganův styl
Creature of Comfort
1967 Games
The Reluctant Astronaut
1966 Billy the Kid versus Dracula
Swinger, The
1965 36 Hours
The Family Jewels
Zebra in the Kitchen
1964 3 Nuts in Search of a Bolt
Dolarová manželství
Mary Poppins
My Fair Lady
Quick Before It Melts
The New Interns
The Night Walker
1963 Promises! Promises!
The Man from Galveston
Čtyři z Texasu
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
Podezřelá bytná
Saintly Sinners
1961 101 dalmatinů
A Thunder Of Drums
My Darling Judge (TV film)
Sail a Crooked Ship
Summer and Smoke
1960 Dannyho jedenáctka
The Rat Race
1959 Career
Have Rocket, Will Travel
Holiday for Lovers
No Name on the Bullet
1958 Cry Terror!
Fountain of Youth, The (TV film)
Home Before Dark
1957 Man of a Thousand Faces
Man on Fire
Shoot-Out at Medicine Bend
The Iron Sheriff
1956 Autumn Leaves
Death of a Scoundrel
Our Miss Brooks
Strange Intruder
The Girl He Left Behind
1955 Abbott and Costello Meet the Keystone Kops
Female on the Beach
Lay That Rifle Down
Líbej mne až k smrti
The Cobweb
The Girl Rush
1954 Athena
Ma and Pa Kettle at Home
Ricochet Romance
Sabrina
The Human Jungle
Young at Heart
1953 Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
Never Wave at a WAC
So Big
1952 Ghost of Crossbones Canyon, The - a.z.
Ocelová past
Světla ramp
The Congregation
Washington Story
1951 Lightning Strikes Twice
1950 Peggy
Perfect Strangers
The Man Who Cheated Himself
Two Flags West
1949 Abbott and Costello Meet the Killer, Boris Karloff
Flaxy Martin
Take One False Step
Undertow
1948 Big Punch, The
June Bride
Silver River
To the Victor
1947 Pan Verdoux
1946 Předehra k vraždě
1918 The Midnight Patrol
1917 Girl Glory, The

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
1964 Many Happy Returns (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
No Time Like the Past (S04E10)
1962 I'm Dickens, He's Fenster (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Kick the Can (S03E21)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Chaser (S01E31)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Joe Palooka Story (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Willy (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pride of the Family (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
I Married Joan (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace