foto

Jackie Mason

  • nar. 9.6.1931 (87 let)
    Sheboygan, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Caddyshack II
1986 Perils of P.K., The
1985 Stiffs
1981 Best of Times (TV film)
History of the World: Part I
1979 Cvok
1973 Spáč
1972 Stoolie, The

TV seriály

2016 Simpsonovi (TV seriál)
Ukradené Vánoce šáši Krustyho (S28E10)
2014 Simpsonovi (TV seriál)
Šáša na odpis (S26E01)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Konečně zmizte! (S23E14)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Krustyho comeback (S23E08)
Speciální XXII. čarodějnický díl (S23E03)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Tenkrát ve Springfieldu (S21E10)
2007 Drinky Crow Show, The (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Jackova sbírka (S02E03)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Krustyho zkouška z dospělosti (S15E06)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Jaký otec, takový klaun (S03E06)
1989 Chicken Soup (TV seriál)
1978 Flying High (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)

Dokumentární

2013 When Comedy Went to School
2008 Mr. Laughs: A Look Behind the Curtain
2006 The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
1991 Trump: What's the Deal?

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace