foto

Mason Vale Cotton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arnoldovy patálie v džungli (TV film)
Mad Families
2015 Russell Madness
2013 Snake and Mongoose
2011 Happy Feet 2
2010 Radio Free Albemuth
2009 Prep & Landing (TV film)
2007 Postrach Dennis o Vánocích

TV seriály

2016 The Grinder (TV seriál)
Genesis (E18)
2015 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
Prognóza (S07E10)
další epizody (4)
2014 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Na útěku (S07E05)
Exkurze (S07E03)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Lepší polovička (S06E09)
Třesk (S06E08)
další epizody (6)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Poplatky a provize (S05E12)
Temné stíny (S05E09)
Na tresčím bále (S05E07)
další epizody (6)
Zoufalé manželky (TV seriál) - herec, a.z.
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
Jak chutná bezmoc (S08E20)
Na každém kroku (S08E18)
další epizody (6)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nářek čarodějnice (S08E06)
Škola ran osudu (S08E04)
Věci, které nás spojují (S08E02)
další epizody (10)
2010 Zoufalé manželky (TV seriál) - herec, a.z.
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
Jak chutná ponížení (S07E07)
Čeho se nejvíc bojíte? (S07E06)
další epizody (15)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Sebevražedné myšlenky (S06E09)
Nevstupovat na trávník (S06E06)
Každý by měl mít pokojskou (S06E05)
další epizody (12)
2008 Médium (TV seriál)
And Then (S04E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat ze tmy (S05E10)
Zase v jednom kole (S05E04)
Děti nejsou jako my ostatní (S05E03)
další epizody (5)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 67. Emmy Awards (TV pořad)
2008 Mother Goose Parade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky