foto

Petr Gleich

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1982 Příběh chlapce, který miloval svou práci (TV film)
1981 Beskydská epizoda (TV film)
1977 Měsíční údolí (TV film)
Čas polomů a štěpů (TV film)
Žhavá stezka (TV film)
1975 Pláňata (TV film)
Venušin koš (TV film)
1968 Hotel Majestic (TV film)

TV seriály

1990 U nás doma (TV seriál)
Černá stavba (E07)
Nález (E06)
1989 U nás doma (TV seriál)
Na vlastní riziko (E05)
Ženich hraje na lesní roh (E04)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Povodeň (E09)
Nebezpečí (E08)
Ponor (E07)
další epizody (9)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)
Režný chléb (E04)
Chomout (E03)
Dobří chlapi (E02)
další epizody (4)
Přátelé Zeleného údolí (TV seriál)
Naděje (E12)
Ostrovid (E11)
Mlha (E10)
další epizody (12)
1975 Kamenný řád (TV seriál)
Cyril (E06)
Jotidom (E05)
Tonek (E04)
další epizody (6)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
1972 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a konec kapely (E09)
Dispečer a trumpeta (E08)
Dispečer a rozvod (E07)
další epizody (5)
1971 Dispečer (TV seriál)
Dispečer a švagři (E04)
Dispečer a rodina (E03)
Dispečer a vládce rodiny (E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Hra pro tři (TV film)
1989 Osmý div světa (TV film)
1986 Jsou určité hranice (TV film)
Principálka (TV film)
1984 Záviš a Kunhuta (TV film)
1981 3x denně kapku rosy (TV film)
1977 Návštěva z vesmíru (TV film)

TV seriály

1980 Bez ženské a bez tabáku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace