foto

Helga Göring

  • nar. 14.1.1922
    Míšeň, Sachsen, Německá říše
  • zem. 3.10.2010 (88 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
2004 Dýka Batu Chána
Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
Polizeiruf 110 - Winterende (TV film)
2003 Fragile
2002 Karamuk
Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf (TV film)
2001 Die Hunde sind schuld (TV film)
Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
Gregors größte Erfindung
2000 Die Unberührbare
1997 Edgar
K
1995 Wozu denn Eltern? (TV film)
1994 Herz aus Stein (TV film)
1992 Große Fest, Das (TV film)
1991 Drei reizende Schwestern - Ein Hauch von Alpenglüh'n (TV film)
Linda
1990 Monolog für einen Taxifahrer
Zeitzünder (TV film)
1989 Drei reizende Schwestern: Das blaue Krokodil (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tod des Pelikans (TV film)
1988 Danke für die Blumen
Die Glucke (TV film)
Drei reizende Schwestern: Willkommen im Rampenlicht (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1987 Maxe Baumann aus Berlin (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Drei reizende Schwestern: Eine alte Fregatte (TV film)
König Karl (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1984 Besuch am Sonntagmorgen (TV film)
Drei reizende Schwestern - Trick 17
Drei reizende Schwestern: Ein Mann fürs Leben (TV film)
Drei reizende Schwestern: Familienfest mit Folgen (TV film)
Zeitzünder (TV film)
1983 Abends im Kelch (TV film)
Alleinstehend (TV film)
Es war so nett in unserem Quartett (TV film)
Ferienheim Bergkristall - Silvester fällt aus (TV film)
Ideen hast du, Liebling!
Taková milá paní... (TV film)
1982 Komm mit mir nach Chicago (TV film)
Polizeiruf 110 - Schranken (TV film)
So ein Haustheater (TV film)
Vom Regen in die Traufe (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Die Gäste der Mathilde Lautenschläger (TV film)
Glücklich - aber verheiratet (TV film)
Haustheater (TV film)
1980 Das Rad (TV film)
Nicht verzagen, Trudchen fragen
Niemand liebt dich - wieso ich? (TV film)
Puppen für die Nacht (TV film)
Salz und Brot und gute Laune
1979 Der blaue Helm (TV film)
Marta, Marta (TV film)
Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
Zwischen zwei Sommern (TV film)
1978 Brandstellen
Das Gemeinschaftszimmer (TV film)
Eule (TV film)
Hrst naděje
Malíř Jörg Ratgeb
Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
1977 Graureiher
1976 Cesta do nicoty (TV film)
Das unsichtbare Visier - Mörder machen keine Pause (TV film)
Das unsichtbare Visier - Sieben Augen hat der Pfau (TV film)
Die Regentrude (TV film)
Max Dortu oder Nur die Toten kehren nicht zurück (TV film)
Nelken in Aspik
Vor dem Abendessen (TV film)
1975 Dachlawine (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Geheimnis der Masken (TV film)
Das unsichtbare Visier - Ein merkwürdiger Anschlag (TV film)
Steckbrief eines Unerwünschten (TV film)
1974 Die Ostsee ruft (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
Rákosí (TV film)
So eine Frau...!
1973 Das liebe, alte Haus (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Eva und Adam oder Privat nach Vereinbarung (TV film)
Eva und Adam oder Wieviel Sterne hat der Himmel (TV film)
Eva und Adam oder drum prüfe! (TV film)
Města a roky
1972 Velká cesta Agáty Schweigertové (TV film)
1971 Schwarzes Schaf (TV film)
1970 Aus unserer Zeit
Fisch zu viert (TV film)
Slawas bester Freund (TV film)
Worauf es ankommt (TV film)
1969 Der Maler mit dem Stern (TV film)
Die Pferdekur (TV film)
Jede Stunde meines Lebens (TV film)
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Urlaub (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
Brot und Rosen
Emilia Galotti (TV film)
Kater Lampe (TV film)
Meine Freundin Sybille
Mädchen auf dem Brett, Das
1966 Dva tygři
Fernsehpitaval - Der Prozeß gegen Gräfin Kwilecki (TV film)
Irrlicht und Feuer (TV film)
Oben fährt der große Wagen (TV film)
Spur der Steine
1965 Abgelegt unter M (TV film)
Bez pasu v cizích postelích
Denk bloß nicht ich heule
Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Dobrodružství Wernera Holta
Ehering in der Westentasche (TV film)
Propuštěn na záruku
1964 Der Mann mit der Maske (TV film)
Hotel du Commerce (TV film)
Sie heißt Meta Hall (TV film)
Sieh' den Menschen. Eine Episode um Käthe Kollwitz (TV film)
Za mnou, holoto!
1963 Alle meine Söhne (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Das Stacheltier - Krauses verreisen
Das Stacheltier - Schmutzige Wäsche
Druhá kolej
Eine Nacht und kein Morgen (TV film)
Malá násobilka
Minna von Barnhelm
Rom, Via Margutta (TV film)
1961 Der Fremde
Ein Sommertag macht keine Liebe
Kater Lampe (TV film)
1960 Die heute über 40 sind
Steine im Weg (TV film)
1959 Erich Kubak
Reportage 57
1957 Berlín - rozdělené město
Bärenburger Schnurre
Schlösser und Katen
Sheriff Teddy
Zwei Mütter
1954 Silnější než noc
1952 Odsouzená vesnice

TV seriály

2007 Charlotte Link (TV seriál)
Der fremde Gast (E10)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Schlangengrube (S04E18)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Geisterpolizist (E09)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1990 Spreewaldfamilie (TV seriál)
1989 Familie Maxie Moritz (TV seriál)
1988 Bereitschaft Dr. Federau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Für Elise (E117)
1986 Leute sind auch Menschen (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Kette (E107)
1985 Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Das Bleiglasfenster (E88)
Nur einen Schluck (E85)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1978 Ein Zimmer mit Ausblick (TV seriál)
Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)
1966 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Bummel-Benno (E06)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

1958 Rose Bernd (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky