foto

Igor Skreblin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pseudonym
2013 Les Invincibles
Pomsta v Paříži
Un p'tit gars de Ménilmontant
2011 L'ombre d'un flic (TV film)
Le Jour de la grenouille
2010 Captifs
2009 Okrsek 13: Ultimátum
2008 Corbeaux, Les (TV film)
Poslední zločin
Smrt na ostrově (TV film)
2007 L'Auberge rouge
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
Le Dernier caravansérail
2005 Gris blanc (TV film)
2004 Feux rouges
2003 Kontra
Napoleon

TV seriály

2018 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Le seul médicament c'est le Zouk (S02E08)
Non Bis in Idem (S02E07)
Où va le blanc quand la neige fond ? (S02E06)
další epizody (8)
2017 Riviéra (TV seriál)
Dar (S01E07)
Vzkaz (S01E04)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Le fils préféré (S01E06)
Elle est à moi (S01E03)
L'envie d'aimer (S01E02)
další epizody (4)
Section zéro (TV seriál)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
La Robe de Margaux (S01E03)
2009 Pigale (TV seriál)
2008 Policajti (TV seriál)
2007 Greco (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
Voici venir l'orage... (TV seriál)
Première partie (E01)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Zvláštní mise (S14E02)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Žena zákona (TV seriál)
Perfide Albion (S06E02)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace